Усі новини

Спекли пасочку? А скільки ж її можна з’їсти на Великодні свята?

Паска — це здобне тісто, яке традиційно виготовляється з білого борошна, цукру, яєць і масла, а також може містити родзинки та інші сухофрукти. Через високий вміст калорій і жирів, важливо вживати її помірно.

Рекомендація. Обмежте порцію паски до 1-2 невеликих шматочків на день. Це допоможе контролювати загальну кількість калорій, обмежити вживання цукру.

Пам’ятаємо – цукру можна безпечно 25 грам на день. Ну….. максимум 50 коли ДУЖЕ хочеться! А пасочки солоденькі!

Смачної Вам паски і міцного здоров’я!

 

Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб

Опубліковано Nataliya Ivanchenko Timko

#МиПрацюємоЩобВиБулиЗдорові

Поділитися:
Знайти